ATEŞ SENİ ÇAĞIRIYOR :)

ATEŞ SENİ ÇAĞIRIYOR :)

22 Haziran 2020 Pazartesi

True Passion Sweet Breeze İncelemesi (Review)



Marka/Brand
True Passion / Cavalier

Gramaj / Weight
200 gr
1 kg

Aroma / Flavour
Nane, mentol
Mint, menthol

Lüle / Hookah Bowl
Alpaca veya HJ lüle, HMD veya folyo-yanmaz
Alpaca or HJ bowl, HMD or foil

Kömür / Coal
Küp kömür

Yanma Eğilimi / Heat disposition
Düşük / Low

Puanlama / Score
Koku / Smell : 85
Aroma / Flavour : 85
İçim süresi / Longevity : 85
Duman / Smoke Density : 90
Ağırlık / Buzz : 80
Genel Değerlendirme / Overall : 85

Yorum / Comment 
True Passion markası üretimi Almanya'da olan ve başlarda sıkça yurt dışından ülkemize getirilen bir markaydı ancak gerek Türkiye'de üretim tesisi açma ihtimalleri gerek de ülke içindeki talepten dolayı son dönemde rahat tedarik edilmeye başlandı. Fiyat/performans olarak da iyi olduğunu eklemeliyim.

Her ne kadar marka farkı olmasa da Almanya iç piyasasındaki ürünlerle bizde satılan ürünlerin bire bir aynı olmadığını, oradaki üretim kısıtlarından dolayı farklılıklar olabileceğini de ekleyeyim zira True Passion zor bir tütün.

Zor olmasını şöyle açıklayayım, bazı aromalarını içmek gerçekten zor, nefesinizi kesecek derecede nane/mentol hissediliyor ve içmek mümkün dahi olmuyor ancak bazı aromaları bence gerçekten çok başarılı.

Bu inceleme konusunda da Sweet Breeze hakkındaki görüşlerimi paylaşacağım. Social Smoke Absolute Zero içenler bilir, nane/mentol sevmeyene dahi severek içtirir kendisini, bu aroma için de aynı şeyleri söylemek mümkün. Bahçe nanesi ve mentol karışımı olsa da mentollü/naneli sakız hissiyatı da uyandırıyor. Gerek karışımlarda gerek de sek olarak severek içebilirsiniz. 

Tek dikkat etmeniz gereken nokta HMD ile ya da folyo ile hangisiyle içerseniz için, tütünü fazla demlemeden için aksi taktirde boğucu olacaktır, tütün yapraklarını inceltmek, özellikle folyo üstünde uzun süre demlemek mentol boğuculuğunu arttıracaktır çünkü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder